Hvidovre Strandpark

Et skulpturlandskab bestående af store unika betonelementer. Billedhugger Karin Lorentzen har støbt formerne i organiske forløb med referencer til klitter, dyreveksler, de danske fjordlandskaber og øhaves udformning. Værkets konstruktion og placering ved overgangen mellem strand og bagvedliggende strandeng er med til at kystsikre strandens område, samtidig med at de danner niveauspring med mange anvendelsesmuligheder. Brugerne kan sidde på kanten og nyde udsigten til vandet, gå på line og lege på betonkanten, holde picnic på græsarealerne inden i betonelementerne, hoppe ned fra dem og ligge i læ i sandgyderne, som opstår af betonelementernes forløb.


VærkHvidovre Strandpark, 2017KunstnerKarin Lorentzen & VEGAKundeHvidovre KommunePartnerInitieret af Hvidovre Kunstråd, støttet af A. P. Møller FondenOpgaveBestyrelsesformand Hvidovre Kunstråd, Kunstfaglig RådgivningFotoNaja Viscor

Flere projekter

Kontakt Råderum

charlotte@raaderum.com+45 51 51 19 51

Charlotte har siden 1999 kurateret, udviklet og organiseret samtidskunstudstillinger, seminarer og andre kunstprojekter i Danmark såvel som i udlandet. I 2008 tog hun initiativ til Råderum med det formål at udvide, udfordre og sprænge de konventionelle rammer for kunst.