Connect

En lyd- og lysskulptur placeret under trækronerne i en ny park i Odenses bydel Bolbro, hvor billedkunstner Christian Elovara Dinesen giver de unge plads. Ned fra en gammeldags lygtepæl hænger en belyst roterende spejlkugle med en indbygget højtaler. Besøgende kan via bluetooth ”connecte” til spejlkuglen og afspille lyd eller musik. Spejlkuglen svæver over en platform i sort marmorsten og inviterer de unge til at træde ind på scenen. Kunstværket faciliterer et scenisk legende mødested, hvor de unge får rum til at hænge ud med hinanden og mødes gennem musikken.


VærkConnect, 2019KunstnerChristian Elovara DinesenKundeOdense Kommune, DitBolbro Områdefornyelsen PartnerOdense Bys KunstfondOpgaveKunstfaglig rådgiver, facilitator for ungeworkshops og projektlederFotoChristian Elovara Dinesen

Flere projekter

Kontakt Råderum

charlotte@raaderum.com+45 51 51 19 51

Charlotte har siden 1999 kurateret, udviklet og organiseret samtidskunstudstillinger, seminarer og andre kunstprojekter i Danmark såvel som i udlandet. I 2008 tog hun initiativ til Råderum med det formål at udvide, udfordre og sprænge de konventionelle rammer for kunst.