Soniske cykler

Soniske cykler er et stedsspecifikt og mobilt lydværk skabt af lydkunstner Kaffe Matthews til lydskunstbiennalen Struer Tracks #3. Det elektronisk komponerede værk består af reallyde optaget på Struer Havn og er koblet op på specifikke geografiske områder via et gps-system installeret på cyklerne. Værket er skabt til at man kan tage sig en cykeltur og opleve sin by på ny gennem lyde, der tager form efter landskabet. De Soniske cykler forvandler byen til én stor koncertscene, hvor hvert område får sin egen lyd og iscenesætter kroppens bevægelser, som en lille koncert, der finder vej igennem byens landskaber.


VærkSoniske cyklerKunstnerKaffe MatthewsKundeStruer KommunePartnerStruer TracksOpgaveKuratering og produktionFotoMikkel Kaldal

Flere projekter

Kontakt Råderum

charlotte@raaderum.com+45 51 51 19 51

Charlotte har siden 1999 kurateret, udviklet og organiseret samtidskunstudstillinger, seminarer og andre kunstprojekter i Danmark såvel som i udlandet. I 2008 tog hun initiativ til Råderum med det formål at udvide, udfordre og sprænge de konventionelle rammer for kunst.