Mobil Køkken

Et køkken i flere dele, der kan rulles ud på Køge Havn og som besøgende kan lave middag på. Med en stor kærlighed til måltidet som et socialt rum, har billedkunstner Jesper Aabille bygget et åbent samtalekøkken i det fri, der fungerer som samlingssted i det smukke landskab på Køge Havn. Det mobile køkken består af et gasblus med gryde, en rygeovn, et trepersoners skærebræt og en vogn til rindende vand, alle på hjul. Køkkenet er placeret i containere ved stranden og nøglen til det kan lånes gratis af alle ved henvendelse til Køge Kyst. Aabilles værk er blevet til med et glimt i øjet og en kærlighed til innovative opfindelser, som inviterer borgere på sociale udflugter centreret omkring mad og drikke.


VærkDet mobile køkken, Køge Havn, 2012KunstnerJesper AabilleKundeKøge Kyst ApsPartnerKurateret i samarbejde med landskabsarkitekt Bettina Lamm. Andre: Køge Kommune, LIFE Kbh. Universitet, Dreyers fond, Statens kunstOpgaveKuratering, projektledelse og formidlingFotoTuala Hjarnøe

Flere projekter

Kontakt Råderum

charlotte@raaderum.com+45 51 51 19 51

Charlotte har siden 1999 kurateret, udviklet og organiseret samtidskunstudstillinger, seminarer og andre kunstprojekter i Danmark såvel som i udlandet. I 2008 tog hun initiativ til Råderum med det formål at udvide, udfordre og sprænge de konventionelle rammer for kunst.